top of page
Afspraakje
High fives

Samenwerkingen

Er is niets mooier dan samen te werken aan projecten om dans en musical een groter bereik te geven. We leven in een maatschappij waarbinnen mentaal nogal wat van ons gevraagd wordt. Maar leren we ook nog om te luisteren naar ons lichaam? We hopen bedrijven, scholen en instellingen te vinden die er samen met ons voor zorgen dat, welke doelgroep dan ook, leert om op een creatieve manier bezig te zijn. Het is veel belangrijker dan we soms denken. Muziek en dans verbindt ons allemaal, ongeacht wie of wat we zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dan praten we graag over onze mogelijkheden.

IKC De Horizon

IKC De Horizon

 

Sinds het seizoen 2021-2022 verzorgt Laura's Dance danslessen bij de basisschool IKC De Horizon. Van groep 1 tot en met groep 8 krijgen de kinderen om de week een dansles op maat.

 

Dankzij deze mooie samenwerking heeft ieder kind de kans om te proeven aan de mooie expressievorm die dans is. Kinderen leren zichzelf te uiten en bouwen aan hun zelfvertrouwen. Leren voelen staat voorop, en dat wordt vaak onderschat. Deze school vindt muziek en dans erg belangrijk.

Insula College

 

Vanaf maart 2022 verzorgt Laura's Dance danslessen bij kunstklassen van de middelbare school Insula College. De leerlingen maken op deze manier kennis met de kunstvorm dans.

insula_college_h3o_500_200_transe9f83afc7543.cd46bcb79fe1.png

De LeerOnderneming

Vanaf mei 2022 verzorgt Laura's Dance creation lessen bij

De LeerOnderneming in Ridderkerk. Alles op het gebied van creativiteit komt aan bod, iedere week wat anders, hoe leuk is dat!

de-leeronderneming-300x300.png

Wilt u ook samenwerken en kijken naar onze mogelijkheden? Neem dan gauw contact op via: 06-23655556.

Laten we samenwerken

"Samen sta je altijd sterker"

bottom of page