top of page
  • Foto van schrijverLaura Potters

Nieuwe docent

Ik ben Nicolette, 44 en emigreerde 4 jaar geleden uit Zuid-Afrika met mijn man Josef en zoon Josua (10). We hebben een huis gekocht in Zwijndrecht waar ik vanuit huis werk als docent voor Bakkerijen in Nederland. In Zuid-Afrika heb ik 12 jaar een Chef School gehad en ben ik altijd in de voedingsindustrie actief geweest.


Ik begon op 3-jarige leeftijd met ballet. Op mijn 18e verjaardag heb ik mijn I.D.T.A (International Dance Teachers Association) diploma behaald in zowel moderne jazz als gymnastiek. Tijdens mijn twintiger jaren had ik een kleine dansstudio waar we dansen in verschillende dansstijlen van Modern Jazz, Hip Hop, African Jazz en Contemporary. Helaas moest ik stoppen met dansen vanwege een breuk in mijn rug en een zware rugoperatie. Ik ben in januari van dit jaar begonnen met dansen bij Laura waardoor ik mijn ware liefde voor dansen herontdekte. Ik heb er veel zin in om weer les te geven en mijn kennis van verschillende dansstijlen over te dragen.


215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Fijne zomervakantie!

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en zien zowel de dansers als de theaterleden graag terug vanaf vrijdag 1 september 2023.

Comments


bottom of page