Over Laura's Dance


Geschreven door: Romy Lodder.

 

Laura's Dance gaat weer verder!!! Wat een nostalgisch gevoel met al die foto's en video's. Wat een mooie herinneringen. Ik kreeg gelijk weer een warm gevoel van binnen. Mijn naam is Romy Lodder en Laura's Dance heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Jaren heb ik bij Laura's Dance gedanst, bij de recreanten, in de selectie, als hulpleiding en een jaartje ook als hoofdleiding. Alle stappen dus doorlopen en dat met veel plezier. We hebben mooie mijlpalen behaald, zoals 2e van Nederland met de B selectie. Een videoclip, opgetreden bij radio 538, de intocht van de sint, alle mooie Kunstmin shows en ga zo maar door. Mooie momenten waar we trots op mogen zijn en ervaringen waar ik als danseres, als leiding, maar ook als persoon veel van geleerd heb. Laura en de docenten wisten altijd het beste in mij naar boven te halen. Je kan meer dan je zelf denkt en bij Laura's Dance weten ze dat maar al te goed!

 

Destijds ben ik gestopt vanwege mijn studie, maar ik heb het dansen altijd gemist. Door deze reden heb ik mij dan ook aangemeld voor de voorinschrijving. 

 

Bij Laura's Dance heb je voor ieder wat wils en kan je ontzettend veel leren, maar het gaat vooral om het plezier en je hoofd leeg dansen! Hopelijk zie ik jullie 27 juni en gaan we met een frisse start en vol goede moed weer verder met mooie herinneringen maken.


Deze dansschool is in Dordrecht gevestigd en was actief van 2004-2016.

Nu, in 2020, is Laura’s Dance terug!

 

Laura haar grootste taak zal zijn het runnen van de dansschool. Daarnaast zal ze zeker lesgeven en/of zorgen voor coaching tijdens de lessen. De leermomenten die zij heeft opgebouwd door twaalf jaar een dansschool te runnen, zorgen ervoor dat ze nu weet dat doorbouwen enkel kan bij het loslaten van diverse taken. Er zullen professionele docenten aanwezig zijn die ieder een eigen persoonlijkheid en enthousiasme uitstralen. We streven er naar om dit team uit te breiden. Dit is je kans!

  

AANGEBODEN DANSSTIJLEN

In september 2020 starten we met een mix aan dansstijlen voor iedere groep. We zullen stapje voor stapje gaan bouwen en kijken welke docenten geschikt zijn, afhankelijk van vraag en aanbod. 


Docenten

Mocht je dit als docent lezen en denken: Daar wil ik onderdeel van uit maken dan ben je van harte welkom om te reageren via info@laurasdance.com. Dit geldt ook voor degene die het vak lesgeven willen leren. Wie weet krijg jij wel de kans, durf jezelf dus aan te melden.