top of page
Kinderen poseren

Theaterklas

Dansen, zingen en acteren, voor iedereen die het graag wil leren! Deze lessen dragen zeker bij voor je persoonlijke ontwikkeling. Je leert meer zelfvertrouwen op te bouwen en krijgt hulp van een professional uit het vak!

€24,00 p.m.

Zingen

Haal jij op de juiste manier adem? En voel je echt wat je zingt? Dat zijn pas een paar onderwerpen die aan bod komen tijdens het zingen.

Acteren

Kun je een lookalike van alles zijn? Ga op in de wereld van een personage en ontdek kanten van jezelf die je nog nooit gezien hebt.

Voel wat je speelt

Voelen met je hart. Een verhaal maakt veel indruk als acteurs voelen wat ze spelen. Wil jij ook ervaren hoe dit voelt?

Dansen

Dansen als een echte ster. In de spotlights kan je al je energie kwijt en leer je hoe dans gebruikt kan worden om een boodschap sterker te maken.

Zelfvertrouwen

Iedereen is wel eens onzeker, toch? In de musicalklas leer je dat je alles naar je eigen hand kan zetten. Je vertrouwen zal groeien. Iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. Niets is gek.

Focus

Het geheim van het vertellen van een goed verhaal is focus. Het samenvoegen van zingen, dansen én acteren is een grote uitdaging.

Wat onze leden zeggen

image00001_edited_edited.jpg

Naomi van Klaveren, musicalklas

Ik leer superveel in deze lessen. Ik hoop er later groot mee te worden. Dit is de perfecte plek voor jou om te leren zingen, dansen en acteren.

bottom of page