Hulpleiding 2021-2022

 Middels onderstaand stukje uit de praktijk zie je wat het je kan brengen:

 

Op mijn veertiende begon ik, Charlotte, bij Laura’s Dance als hulpleiding. Ik was toen erg onzeker, gesloten en alles wat vreemd was vond ik maar niks. Kon ik wel voor een groep staan? Toch ging ik de uitdaging aan, vooral omdat dansen echt mijn passie werd. Eerst mocht ik bij de peuters en kleuters meehelpen. Ik gaf na een aantal maanden voor het eerst een warming up. Door dit heel vaak te doen werd het steeds makkelijker. Ik kreeg meer uitdagingen en ik leerde met feedback om te gaan. Ik werd zelfverzekerd, open en genoot ontzettend van alle dansers. Hierna was ik klaar voor het grotere werk en mocht ik zelfstandig voor de groep staan. Dit heeft mij positief zoveel veranderd en ik kan het iedereen aanraden. Ik ben zelfs alleen op vakantie gegaan, daar durfde ik vroeger niet eens van te dromen. 

 

Wil jij ook veel over jezelf leren, zelfverzekerder worden en is dansen je passie? Schrijf een mailtje naar info@laurasdance.com en wie weet leid ik jou wel op tot zelfverzekerde docent! 

 

 


Ik ben Lotte Delmee. Ik ben zeventien jaar en heb een groot deel van mijn leven gedanst bij Laura's Dance. In de tijd dat ik bij Laura's Dance was gestopt, heb ik ervaren dat geen enkele dansschool is zoals die van Laura. Lessen werden hier echt gegeven vanuit de passie en liefde naar dansen toe, iets wat ik zo mooi vind en Laura's Dance ook echt uniek maakt. Iedereen voelt als één hechte familie waar je gewoon jezelf kan zijn.

 

Toen ik zes jaar was begon ik met dansen. Ik ben doorgestroomd naar de selectie en mocht uiteindelijk zelfs helpen met lesgeven. Hulpleiding zijn is het mooiste cadeau wat Laura mij toen gegeven heeft. Ik ben op zowel dans als persoonlijk gebied zo gegroeid. Zo ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en weet ik dat ik later juf wil worden.

 

Wat heb ik zin om weer deel uit te mogen maken van Laura's Dance. Ik kan niet wachten tot dat ik weer mag dansen. Ik tel de dagen of tot september!


Hi, mijn naam is Monique de Heer.

 

Ik ben in 2006 begonnen met dansen bij Laura's Dance. Eerst bij de volwassenen maar al gauw ook als hulp bij onder andere peuters, kleuters, 6-8 jarigen en naderhand ook de groep dansers met een beperking. Op het laatst voelde het meer als mijn tweede huis mede doordat mijn complete gezin bij de dansschool zat. Bovendien heb ik hierdoor ook een super lieve vriendin gevonden in Laura en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor! 

 

Ik ben dan ook heel blij dat Laura heeft besloten weer te starten en ben er ook van overtuigd dat het een groot succes gaat worden. Ik voel me vereerd dat ik ook nu weer hulpleiding mag worden en mijn steentje bij kan dragen. Ik kan niet wachten tot het september is en we weer gaan starten!


Hoi, mijn naam is Naomi van Klaveren. Ik zit in de 1e van de middelbare school. Als Laura's Dance weer gaat beginnen ben ik veertien jaar. Op mijn zesde begon ik bij Laura's Dance in de dansgroep. Na een jaar besloot ik er theater bij te gaan doen. Dat vond ik super leuk. Ik heb in die vier jaar heel veel geleerd en gezien wat een hulpleiding allemaal doet.

 

Nu durf ik de stap te nemen om hulpjuf te worden. Ik besloot om een mail te sturen naar Laura. Vandaar dit bericht. Als jij ook al eerder bij Laura's Dance zat dan ken je me misschien nog wel? Wil je ook hulpjuf worden, of wil je jezelf aanmelden, mail dan naar info@laurasdance.com 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Marloes Vermeulen. Ik ben tien jaar oud en zit in groep zeven van OBS de Bever.

Vanaf mijn vierde totdat ik bijna zeven was, heb ik bij Laura gedanst. De laatste show van Laura's Dance was mijn eerste show. De show was heel spannend, maar ook heel erg leuk.

 

Helaas stopte Laura toen met de dansschool. Daarna ben ik wel blijven dansen bij Theater, Zang en Dans. Ik vind het superleuk om vanaf september als hulpleiding weer lekker bij Laura te kunnen dansen.