Hulpleiding 2020-2021

 

Deze hulpleiding kun je mogelijk gaan zien als je dansles krijgt.


Ik ben Lotte Delmee. Ik ben zeventien jaar en heb een groot deel van mijn leven gedanst bij Laura's Dance. In de tijd dat ik bij Laura's Dance was gestopt, heb ik ervaren dat geen enkele dansschool is zoals die van Laura. Lessen werden hier echt gegeven vanuit de passie en liefde naar dansen toe, iets wat ik zo mooi vind en Laura's Dance ook echt uniek maakt. Iedereen voelt als één hechte familie waar je gewoon jezelf kan zijn.

 

Toen ik zes jaar was begon ik met dansen. Ik ben doorgestroomd naar de selectie en mocht uiteindelijk zelfs helpen met lesgeven. Hulpleiding zijn is het mooiste cadeau wat Laura mij toen gegeven heeft. Ik ben op zowel dans als persoonlijk gebied zo gegroeid. Zo ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en weet ik dat ik later juf wil worden.

 

Wat heb ik zin om weer deel uit te mogen maken van Laura's Dance. Ik kan niet wachten tot dat ik weer mag dansen. Ik tel de dagen of tot september!


Hoii !! Ik ben Mandy Bartelds. Ik ben elf jaar en ik zit sinds mijn vijfde op Laura's Dance. Ik heb hier zelf ook nog een jaar in de selectie gezeten. Toen ik hoorde dat Laura stopte, vond ik dit echt niet leuk. Ik heb zoveel geleerd bij Laura. Hierna ben ik aangenomen bij Lucia Marthas dankzij Laura. Hier zit ik nog steeds op. Toen ik hoorde dat Laura's Dance weer ging beginnen vond ik dit zo leuk. Dat ik hier hulpleiding mag worden dat had ik nooit verwacht.

 

Wat Laura allemaal voor me heeft gedaan vergeet ik nooit meer. Als zij mij niet had opgegeven voor Lucia Marthas dan had ik nooit mogen dromen waar ik nu sta. Hier ben ik heel dankbaar voor en dansen blijft altijd in mijn hart.


Hi, mijn naam is Monique de Heer.

 

Ik ben in 2006 begonnen met dansen bij Laura's Dance. Eerst bij de volwassenen maar al gauw ook als hulp bij onder andere peuters, kleuters, 6-8 jarigen en naderhand ook de groep dansers met een beperking. Op het laatst voelde het meer als mijn tweede huis mede doordat mijn complete gezin bij de dansschool zat. Bovendien heb ik hierdoor ook een super lieve vriendin gevonden in Laura en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor! 

 

Ik ben dan ook heel blij dat Laura heeft besloten weer te starten en ben er ook van overtuigd dat het een groot succes gaat worden. Ik voel me vereerd dat ik ook nu weer hulpleiding mag worden en mijn steentje bij kan dragen. Ik kan niet wachten tot het september is en we weer gaan starten!Hoi, mijn naam is Naomi van Klaveren. Ik zit in de 1e van de middelbare school. Als Laura's Dance weer gaat beginnen ben ik veertien jaar. Op mijn zesde begon ik bij Laura's Dance in de dansgroep. Na een jaar besloot ik er theater bij te gaan doen. Dat vond ik super leuk. Ik heb in die vier jaar heel veel geleerd en gezien wat een hulpleiding allemaal doet.

 

Nu durf ik de stap te nemen om hulpjuf te worden. Ik besloot om een mail te sturen naar Laura. Vandaar dit bericht. Als jij ook al eerder bij Laura's Dance zat dan ken je me misschien nog wel? Wil je ook hulpjuf worden, of wil je jezelf aanmelden, mail dan naar info@laurasdance.com 


Mijn naam is Marloes Vermeulen. Ik ben tien jaar oud en zit in groep zeven van OBS de Bever.

Vanaf mijn vierde totdat ik bijna zeven was, heb ik bij Laura gedanst. De laatste show van Laura's Dance was mijn eerste show. De show was heel spannend, maar ook heel erg leuk.

 

Helaas stopte Laura toen met de dansschool. Daarna ben ik wel blijven dansen bij Theater, Zang en Dans. Ik vind het superleuk om vanaf september als hulpleiding weer lekker bij Laura te kunnen dansen. Middels onderstaand stukje uit de praktijk zie je wat het je kan brengen:

 

Op mijn veertiende begon ik, Charlotte, bij Laura’s Dance als hulpleiding. Ik was toen erg onzeker, gesloten en alles wat vreemd was vond ik maar niks. Kon ik wel voor een groep staan? Toch ging ik de uitdaging aan, vooral omdat dansen echt mijn passie werd. Eerst mocht ik bij de peuters en kleuters meehelpen. Ik gaf na een aantal maanden voor het eerst een warming up. Door dit heel vaak te doen werd het steeds makkelijker. Ik kreeg meer uitdagingen en ik leerde met feedback om te gaan. Ik werd zelfverzekerd, open en genoot ontzettend van alle dansers. Hierna was ik klaar voor het grotere werk en mocht ik zelfstandig voor de groep staan. Dit heeft mij positief zoveel veranderd en ik kan het iedereen aanraden. Ik ben zelfs alleen op vakantie gegaan, daar durfde ik vroeger niet eens van te dromen. 

 

Wil jij ook veel over jezelf leren, zelfverzekerder worden en is dansen je passie? Schrijf een mailtje naar info@laurasdance.com en wie weet leid ik jou wel op tot zelfverzekerde docent! 

 

 


HULP

Laura hoopt dat er mensen zijn die zo blij worden van dit nieuws dat ze willen meewerken (op wat voor manier dan ook) om de leden een mooie tijd te kunnen geven. Inmiddels heeft Laura (eindelijk) geleerd om los te laten dus als er mensen zijn met goede ideeën of kennis op welk gebied dan ook, dan ben je zeer welkom om contact te leggen. Het runnen van een dansschool bestaat uit meer dan lesgeven. Laura laat zich graag verrassen met een heerlijk gesprek. 

 

Dansers die al bij Laura's Dance gedanst hebben en graag hulpleiding zouden willen worden, stuur Laura dan een mailtje. Laura staat voor iedereen open dus durf over die drempel heen te stappen en doe eens gek. Ook degene die Laura nog niet kennen, zijn van harte welkom om te reageren. (info@laurasdance.com).