Docenten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Laura Potters en ik ben de eigenaresse van deze dansschool. Na 2016 ben ik vier jaar met "sabbatical" gegaan om nog meer te mogen leren over mezelf. Leer je meer over jezelf dan sta je daarnaast beter open voor een ander, je leert je sterke maar ook zwakke punten inzien. Daardoor sta ik nog dichter bij mezelf en is de verbinding leggen met anderen ook een stuk makkelijker geworden.  Ik ontdekte in deze periode dat ik het lesgeven en mijn organisatievermogen enorm mistte. Ook mensen om mij heen bleven praten over Laura's Dance. Ik kreeg steeds vaker te horen dat men nu pas zag wat voor sfeer en sterke organisatie er eigenlijk achter zat. Het begon weer te kriebelen, mede door al deze mooie woorden van verschillende soorten mensen. Ik zei tegen mezelf: "Lau, blijf altijd je hart volgen!" 

        

Vandaar we terug zijn vanaf september 2020, zonder verwachtingen maar met een rugzak vol leermomenten. Mijn prachtige huidige praktijk SeeZen zal blijven bestaan, iets waar ik zeer trots op ben. Het zal geen grootschalige dansschool meer gaan worden. Laura wil aandacht en tijd besteden aan ieder individu, dat is haar passie.

 

Zolang je alles met passie doet dan handel je altijd vanuit je hart. En dat is hoe ik deze dansschool zie. Ik wens jullie een fijne tijd toe. Mocht er tussendoor wat aan de hand zijn, spreek me dan vooral aan. Pas dan kan ik er ook echt wat mee doen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Serra Potters. Ik heb mijn VWO afgerond. Ik ben een van de dansdocenten binnen Laura’s Dance. Ik heb mijn hele leven al gedanst, aangezien mijn moeder (Laura Potters) met haar eerste jaren van Laura’s Dance begon, toen ik werd geboren. Hierdoor ben ik meteen de danswereld ingestroomd. Ik heb uiteindelijk een aantal jaar in de selectie gedanst en wedstrijden gedaan. Daarnaast was ik ook al voor een paar jaar hulpleiding. 

 

Toen ik zeven jaar oud was, kreeg ik een rol in de musical Droomvlucht. Ik reisde heel wat op en neer naar het Efteling theater. Op mijn negende jaar kreeg ik de kans om in de musical Billy Elliot in het Circustheater te mogen spelen. Daardoor trainde ik minimaal drie keer per week in Amsterdam en Den Haag. Ik kreeg daar klassiek ballet en tapdance. Ik heb super veel geleerd van al deze jaren en ik hoop dat nu aan anderen te kunnen overbrengen.

 

The dance is a poem of which each movement is a world.

 

Serra zal vanaf september 2021 een half jaar naar Spanje gaan, waardoor ze geen les kan geven. Haar lessen zullen tijdelijk overgenomen worden door Charlotte en Laura.


Ik ben Charlotte Jonkheer en ik run samen met mijn vader drukkerij Jonkheer. Mijn passie voor dans begon als achtjarig meisje bij Laura. Na een aantal jaar mocht ik hulpleiding worden en hielp ik mee tijdens de danslessen. Ik heb hier zoveel door mogen leren en mezelf mogen ontwikkelen, dat ik uiteindelijk zelfstandig lesgeefster werd. Toen Laura’s Dance was gestopt ben ik blijven dansen en lesgeven, maar de saamhorigheid en het familiegevoel ben ik nooit ergens anders tegengekomen.

 

Ik was dan ook heel blij toen ik hoorde dat Laura’s Dance weer terug kwam en al helemaal dat ik hier weer mag gaan lesgeven.

      

 

 

In september ga ik er weer vol tegenaan. Ik kan niet wachten om alle stralende dansers te zien, want dat geeft je als docent een geweldig gevoel. Of het nou een kleuterles is, een selectietraining of een les voor dansers met een beperking, elke les is uniek en daar maken we met z’n allen een feest van. Dat meisje van acht jaar is totaal veranderd, we zijn inmiddels bijna twintig jaar verder en ik kan me geen leven voorstellen zonder dansen en Laura.


  

Hoi! Welkom op de website van Laura’s Dance. Ik ben Bjurre Potters, de zoon van Laura, en heb mijn tweetalige vwo-diploma afgerond. Momenteel studeer ik aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Je zou wel kunnen zeggen dat deze dansschool bij mij ‘hoort’, ik ben er letterlijk mee opgegroeid. Tijdens deze prachtige periode heb ik geweldige avonturen beleefd bij Laura’s Dance, waar iedereen altijd voor de volle 100% zichzelf kon zijn, en vooral kon genieten.

 

Gelukkig is deze dansschool nu terug en zal ik daar zelf de theaterlessen verzorgen. Dit is een gebied waar ik al veel ervaring in heb. Zo heb ik de hoofdrollen in de professionele musicals Mary Poppins en Waanzinnig Gedroomd gespeeld, en ben ik samen met Serra te zien geweest in de serie Spangas. Daarnaast zing ik graag en heb ik in het verleden uiteraard veel danslessen gevolgd bij Laura’s Dance. Ik kijk ernaar uit om samen met jou zoveel mogelijk uit jezelf te halen, en om bovenal te genieten van je eigen talenten.