top of page
dansen in paarse broek

Dansles voor jongeren en volwassenen

€24,00 p.m.

Als je graag wilt dansen, maar nooit de stap hebt durven zetten dan is het lastig om over de eerste drempel heen te stappen. Maar wat nu als jij toch het lef hebt om dat te doen? Dan ga je ervaren dat het helemaal niet belangrijk is hoe het eruit ziet. Natuurlijk leer je ook stapje voor stapje beter dansen. Er zijn twee volwassenengroepen, op woensdag en op donderdag. Je ervaart vanzelf waar je het beste past. 

Er is een wachtlijst bij de volwassenen donderdag, stuur een mail naar: info@laurasdance.com om je daarvoor aan te melden.

Plezier

Plezier beleven met elkaar en mogen zijn wie je echt bent. Elkaar in eigen waarde laten, vinden wij erg belangrijk.

Techniek

Je leert hoe je een beweging kunt uitvoeren, stapje voor stapje. Het is voor iedereen toegankelijk, zolang je maar passie hebt voor dans.

Voel en open je hart

We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Dagelijks nadenken over alles wat je nog moet doen, leert je niet meer om te voelen. Laat dit los en dans alles van je af.

Choreografie

Je leert hoe een choreografie is opgebouwd en wat je met elkaar kunt doen om in je eigen kracht te blijven én om een mooi eindproces te creëren.

Familegevoel

De leden van Laura's Dance staan voor elkaar klaar, ook na de lessen. Door de fijne sfeer in de groepen heerst er een echt familiegevoel.

Zelfvertrouwen vergroten

Meningen van anderen, wie is daar niet gevoelig voor? Toch is het de kunst om te blijven wie je zelf wilt zijn. Leer meer eigen kracht te ontwikkelen.

Wat onze dansers zeggen

WhatsApp Image 2021-07-18 at 18.27.49.jpeg

Romy Lodder, danser en hulpleiding

Wat een nostalgisch gevoel met al die foto's en video's. Wat een mooie herinneringen. Laura's Dance speelt een belangrijke rol in mijn leven. 

bottom of page