13 juni 2020:

 

Wil je het boek over de eerste twaalf jaar van Laura's Dance bestellen?

Klik dan gauw voor alle informatie op: www.laurapotters.nl

 


20 mei 2020:

 

Wanneer je het boek over de eerste twaalf jaar van Laura's Dance wilt aanschaffen, kijk dan gauw op de site www.laurapotters.nl. Daar komen alle nieuwtjes op te staan. Vanuit deze site kun je onderaan de pagina klikken op Facebook en Instagram om nog beter op de hoogte te blijven.


22 april 2020:

 

En dan  zit je al weer 5 weken thuis zonder werk. Geen inkomsten maar het levert ook zeker kansen op. Zo is de eerste versie van mijn boek geheel af en ben ik in de correctiefase beland. Dat is een lang proces en daarvoor is nu volop tijd! Er komt nu een beweging op gang waar ik zelf ook van schrik. Stapje voor stapje werk ik naar dat ene doel toe. 


Dit tegeltje heb ik van Elly gekregen in mei 2019 toen ik, samen met de andere schrijfsters, bij Elly werd uitgenodigd in haar prachtige woning in Frankrijk. Ook zij is één van de schrijfsters. Deze lieve groep mensen heb ik ontmoet tijdens een schrijfweek in Portugal bij Marelle Boersma. We hebben nog steeds contact met elkaar en dat is heel fijn. 

 

 

 

 

Voor mij is het tegeltje een soort van gelukstegeltje geworden. Als het even tegenzit met schrijven dan pak ik het tegeltje erbij en weet ik weer: Kom op Lau, je boek zal er komen!


Laura is een boek aan het schrijven over de eerste twaalf jaar van Laura's Dance.

Op deze pagina zal ze iedereen op de hoogte houden van haar proces.